top of page
Zoeken

Hoe maak ik gebruik van online scholing?Er zijn een flink aantal opleiders die NL leert door subsidie hebben gekregen. Bij deze opleiders kun je gratis cursussen volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Belangrijk, want de cursus of opleiding die je gaat doen kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen. Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen nog maar aan te melden bij een van de opleiders die subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af.


Vind je update


Via de zoekmachine hieronder kun je doorklikken naar de opleider. Je kunt zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. Afsluitend ontvang je, in de meeste gevallen, een certificaat of diploma. Dus geef je snel op, en de opleiders zullen de aanmelding voor je afhandelen. Gebruik deze handige tool en ontdek welke update bij jou past. Er is veel belangstelling voor de kosteloze opleidingen. Een aantal opleidingen zijn daarom nu niet meer beschikbaar. Kijk op de website van de aanbieders voor het actuele aanbod. Mocht er op dit moment niks voor je tussen zitten: vanaf februari komt er weer nieuw aanbod beschikbaar. Hou daarom deze website en de zoekmachine in de gaten. Ook vind je hieronder een lijst van initiatieven die ook scholing gratis aanbieden. De moeite waard om eens te bekijken!Naast de gratis scholing vanuit NL leert door is het ook mogelijk om op verschillende andere manieren gratis scholing te volgen. Kijk bijvoorbeeld eens op de volgende pagina’s:


Je wilt jezelf bij- of omscholen, maar weet niet waar je moet beginnen?


Als je jezelf wilt bij- of omscholen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, is het handig om gebruik te maken van een ontwikkeladvies. Een van de loopbaancoaches van SWITCH Loopbaanadvies helpt jou de goede richting op en kan je begeleiden in je keuze.

Comments


bottom of page