top of page
45303_3131280.jpg

Willem Thijssen heeft na zijn HBO-opleiding tot beroepskeuzeadviseur Andragogiek gestudeerd in Tilburg.

Daarna volgde hij de postacademische opleiding Psychodiagnostiek en Personeelsselectie en behaalde hij diverse accreditaties op het gebied van persoonlijkheidsonderzoek. Hij is gecertificeerd bij het Register beroepskeuzeadviseurs (BKA) en is lid van de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Zijn carrière is hij begonnen in het school- en beroepskeuzewerk en hij was docent beroepenkunde en psychologie aan de opleiding AP/PB van de Katholieke Leergangen. Daarna heeft Willem zijn carrière voortgezet in de outplacement en 2e spoor arbeidsbemiddeling. Bij o.a. de psychologische dienst van Achmea legde hij zich toe op het verrichten van loopbaanassessments bij mensen in het bedrijfsleven met psychische en fysieke klachten.

Willem was twee perioden wethouder in de Gemeente Valkenburg aan de Geul met onder meer economie, toerisme en bedrijfsvoering in zijn portefeuille.

Vanuit zijn opleidingsachtergrond en rijke werkervaring zet Willem zich, als assessmentprofessional en coach, in op individuele trajecten die gericht zijn op mobiliteit, employabiliteit en personeelsselectie. 


Willem Thijssen is tevens associé van Geerts & Partners.

  • LinkedIn Social Icon
  • X
bottom of page