top of page
Zoeken

Doe mee aan het nationaal onderzoek duurzame inzetbaarheid

Elk jaar brengt Factor Vijf in kaart hoe enkele duizenden HR-professionals denken over duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in hun organisatie. Wat is de stand van Nederlandse organisaties qua duurzame inzetbaarheid? Doe mee met het onderzoek!



Bijna een jaar geleden onderzocht Factor Vijf de gevolgen van de coronacrisis voor duurzame inzetbaarheid. Hoe gaat het momenteel? Houden we het vol of niet? Wat gaat beter, wat juist slechter, bijvoorbeeld qua thuiswerken, leidinggeven op afstand en investeringen in ontwikkeling van mensen? Om te weten hoe u en duizenden van uw collega’s erover denken kunt u meedoen aan deze tweede corona-editie van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid. Vergelijkingen tussen de cijfers van nu en vorig jaar geven u en uw collega’s veel relevante informatie over wat de nadruk behoeft in duurzame-inzetbaarheidsbeleid tijdens en na de coronacrisis.



NB: Voor nadere informatie over de vragenlijst en het pakket Survalyzer: neem contact op met Leendert van Wezel (leendertvanwezel@vakmedianet.nl)


bottom of page