Zuid-Limburg1%20(1)_edited.jpg

loopbaanadvies limburg

Vaak ontstaat een begeleidingsvraag met een onduidelijk gevoel. Je krijgt steeds minder energie en aan het eind van de dag ben je totaal uitgeput. Kortom, er klopt iets niet op je werk. SWITCH Loopbaanadvies biedt loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht, Heerlen en Sittard in Zuid Limburg en Roermond en Venlo in Midden- en Noord-Limburg. Hiermee kan een antwoord worden gevonden op vragen over je werk en loopbaan.

Vraag je je weleens af wie je eigenlijk bent, wat je wilt en wat eventueel andere mogelijkheden zouden kunnen zijn? Herkenbaar? Bijna iedereen loopt ergens in zijn of haar loopbaan tegen problemen op. Soms gaan die snel weer over, maar soms zijn de werkproblemen hardnekkig. Je kunt het lastig vinden om het bespreekbaar te maken, daarom duurt het even voordat je actie gaat ondernemen.

Nu komt loopbaancoaching in beeld. SWITCH Loopbaadvies met vestigingen in Valkenburg en Born is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht - Heerlen - Sittard - Roermond - Venlo.

Wij werken ook voor diverse Limburgse gemeenten en de provincie Limburg, met name op het gebied van reïntegratie van oud-bestuurders.

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier!

Contact

SWITCH Loopbaanadvies

Postadres:

Wehryweg 13
6301 GA Valkenburg aan de Geul

Bezoekadres:

Kasteelhof 1
6121 XK Born

 

KvK: 14119223
BTW: NL001341898B73

Tel. +31622448823
Stuur een e-mail

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
imageedit_4_9761441766.png
bkawit__1_-removebg-preview.png

© 2021 SWITCH Loopbaanadvies