Laptop

Loopbaanscan - account aanmaken

Bedankt dat je voor de loopbaanscan van SWITCH Loopbaanadvies hebt gekozen! Je kunt hier je account aanmaken. De kosten voor het aanmaken van een account bedragen eenmalig € 50,-. De betaling vindt plaats via iDEAL. 

Stap 1: vul eerst hieronder je gegevens in:

Bedankt voor je gegevens! We zullen nu jouw loopbaanscan-account gaan aanmaken (nadat je betaling is verwerkt).

Stap 2: gebruik nu de volgende betaalknop om je betaling (eenmalig € 50,-) af te ronden.

aa-ideal.jpg

Stap 3
Na ontvangst van je betaling, ontvang je per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord om je aan te melden bij TrjcT online. Met behulp van de ‘Handleiding Beroepen- en Opleidingendatabase’ en 'Trjct wegwijs voor de kandidaat' kun je direct aan de slag!


Stap 4
Wij kunnen jouw werkvorderingen ook inzien. We nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met je op om jouw vorderingen te bespreken (coachingsgesprek).


Stap 5
Indien van toepassing hebben we je tijdens het coachingsgesprek geadviseerd welke testinstrumenten jou zouden kunnen helpen. Er zijn drie testinstrumenten (zie 'Handleiding Beroepen- en Opleidingendatabase'). Je besluit op basis van ons advies welk testinstrument je graag wilt inzetten. Het gebruik van één testinstrument kost € 100,-- . Je ontvangt hiervoor een factuur. Nadat je betaling is verwerkt, zullen we het testinstrument activeren.


Stap 6
Met behulp van het testresultaat en enkele filters ben je in staat om een passend beroep, functie, cursus of opleiding te vinden. Dat geldt ook voor actuele vacatures in jouw regio.


Stap 7
Het totaalresultaat vatten wij samen in een overzichtelijke eindrapportage. De kosten hiervoor bedragen € 150,--. Hiervoor ontvang je een factuur. Nadat je betaling is verwerkt, ontvang je de rapportage per e-mail.


De totale kosten bedragen dus minimaal € 50,-- en maximaal € 500,--. De gemelde prijzen zijn INCLUSIEF BTW.

Heb je vragen? Bel ons op 06-22448823! Voor onze algemene voorwaarden, klik hier.

Download 'Traject Wegwijs voor de kandidaat'