Onderzoeken en schrijven

loopbaanscan

Bij de Online Loopbaanscan staat de deelnemer centraal. Hij of zij krijgt, eventueel onderbouwd door online gevalideerde vragenlijsten, inzicht in zijn/haar persoonlijkheid, capaciteiten, drijfveren, sterktes & zwaktes en ambities. Vragen als: Hoe verhoud ik me tot de veranderingen? Past deze nieuwe rol bij me? Waar kom ik het best tot mijn recht?,  komen aan bod. Op basis van de opgedane inzichten kan de deelnemer bewust een stap zetten, een stap in lijn met de organisatie, maar ook een stap naar buiten. De inzichten zijn voor de deelnemer en worden niet gedeeld met de werkgever, tenzij de deelnemer daartoe zelf het initiatief neemt.

Gebruik van TrjcT door SWITCH Loopbaanadvies

traject.jpg


TrjT is een online loopbaan(her)oriëntatie- en mobiliteitstool. Het meet interesses, competenties, werkervaring en loopbaanwensen. TrjT is zeer geschikt voor de begeleiding van kandidaten of werknemers die zich willen of moeten (her)oriënteren op werk, willen doorgroeien naar een andere functie of zich willen bezinnen op hun loopbaan. TrjcT bestaat uit verschillende professionele vragenlijsten en instrumenten. De resultaten hiervan (de interne analyse) zijn direct gelinkt aan informatie over beroepen, opleidingen, cursussen en vacatures die samen de externe analyse vormen. Alle resultaten worden in een overzichtelijke rapportage weergegeven. Doordat TrjcT modulair is opgebouwd kunnen de instrumenten flexibel worden ingezet.

Wat maakt TrjcT uniek?

• Online en dus flexibel inzetbaar
• Kandidaat kan (thuis of op locatie) zelfstandig werken met TrjcT
• Omvat alle fasen van het loopbaankeuzeproces
• Geschikt voor laag- en hoogopgeleiden
• Objectieve, complete persoonlijke analyse
• Proactief (preventief) en actief (probleemoplossend) inzetbaar
• Directe koppeling met beroepen- en opleidingendatabase
• Vacaturematch met honderdduizenden actuele vacatures
• Overzichtelijke en duidelijke totaalrapportage

TrjcT is snel, efficiënt en biedt een stevig fundament om een loopbaanontwikkelings-, scholings- of outplacementtraject vorm te geven. De juiste persoon op de juiste plaats? Dat is precies waar SWITCH Loopbaanadvies voor zorgt met TrjcT!

Werkwijze en tarieven*

-Aanvraag/intake (werkgever of werknemer): gratis
-Doorsturen CV en privacyverklaring deelnemer: gratis
-Toegang tot werken met TrjcT (account aanmaken): € 50, --  
-Eventuele meting interesses/loopbaanwaarden/competenties: €100,-- per instrument (max. 3)
-Rapportage/advies: €150,--

De betaling*) geschiedt in 3 fases en vindt plaats via iDEAL. Je ontvangt per module een factuur. Voor bedrijven is betaling per factuur ook mogelijk.

De gemelde prijzen zijn INCLUSIEF BTW.

Meer weten? Neem contact op met Willem Thijssen via 06-22448823, per e-mail via info@switch-loopbaanadvies.nl of maak direct je account aan

Bekijk ook:

 
account.jpg